O nama

U našoj ponudi nalazi se pvc i alu stolarija sa svom pratećom opremom u vidu roletni,komarnika podprozorskih daski itd. Renomiranih proizvodjača Rehau, Waiss i Elvial. Tehničke karakteristike se razlikuju od profila do profila. Od standardnih profila sa presekom od 70 mm, 2 stakla i 2 diht gume do ozbiljnih profila namenjenim zahtevnim klijentima koji ne žele kompromis u odabiru prozora i vrata, 80 mm širina profila, 3 stakla i 3 diht gume.

Uz naše kvalitetne proizvode nudimo i kvalitetnu uslugu ugradnje sa 10 garancije!

 

0
Godina iskustva
0
Zadovoljnih klijenata

PVC stolarija

PVC stolarija – zbog ne osetljivosti na vlagu i odličnih izolatorskih sposobnosti PVC je izuzetno zahvalan materijal za izradu stolarije. Kupovinom PVC prozora i vrata  dobićete sigurnu zaštitu od hladnoće, toplote, buke, kiše uz prihvatljivu cenu i minimalno održavanje. Trajnost ovakve stolarije u proseku iznosi od 60 do 100 godina.

Izrada od PVC profila

Za izradu PVC stolarije koristimo isključivo kvalitetne profile i dodatni pribor proizvodjača REHAU i WAISS

Energetska efikasnost

PVC stolarija ostvaruje najbolje ocene u poredjenju sa sličnim elementima načinjenim od drveta ili aluminijuma. Imaju bolja izolaciona svojstva i može smanjiti troškove energije potrebne za grejanje ili hladjenje prostora.

ALU stolarija

U modernoj arhitekturi u upotrebi su različiti geometrijski oblici a aluminijum je savršeni materijal koji može da ispuni sve vaše zahteve i očekivanja. Moze se prilagoditi otvorima bilo kojih dimenzija, čak i sa ne standardnim otvorima. Kao takva, ALU stolarija svojim izgledom ispunjava sve vaše estetske zahteve velikim odabirom boja. A zahvaljujuci glatkoj površini i savršenoj završnoj obradi veoma je laka za održavanje.

Veoma je pogodna za zastakljivanje većih površina, kao sto su terase, poslovni prostori. S obzirom da je aluminijum metal i samim tim dobar provodnik toplote, njegova izolatorska svojstva su znatno lošija nego kod PVC-a. Ali današnja ALU stolarija se proizvodi sa termo prekidom (termo mostom) pa su toplotne i zvučne karakteristike znatno poboljšane

U našoj ponudi se nalazi ELVIAL profili grčkog proizvodjača koji je jedan od najbrže rastućih brendova na evropskom tržištu. Elvial razvija, proizvodi i distribuira napredne ALU sisteme za jednostavne i složene artihektonske primene.

U izradi ALU stolarije koristimo aluminijumske profile i dodatni materijal grčke firme ELVIAL

Roletne

Roletne su savršen i dugotrajan izbor za zaštitu Vaše stolarije od vetra, kiše… a ujedno su i toplotna i zvučna izolcaija. Naravno, štite i Vašu privatnost od radoznalih pogleda.

Klasik ALU Roletne

Aluminijumske roletne su najkvalitetnija zaštita od sunčeve svetlosti a istovremeno imaju i funkciju zvučne i toplotne izolacije. Mogu se ugraditi prilikom same ugradnje prozora (preporučljivo) ili naknadno.

Ugradne Roletne sa komarnikom

Ovakav tip roletne je prikladan za montažu zajedno sa komarnicima i prozorima prilikom izgradnje novih ili rekonstrukcije starih objekata.

Roletne sa rondo kutijom

Rondo-zaobljena kutija za spoljašnje roletne se sastoji iz tri dela i urađena je od ekstrudiranog aluminijuma. Oblik ovih kutija se odlično uklapa u skoro sve fasade.

Komarnici

Komarnici su idealan način da se zaštitite od ulaska insekata u Vaše privatne i poslovne prostorije. Rešite se ovih napasti bez hemikalija, pomoćnih aparata i slobodno otvorite prozor.

Rolo komarnici

Rolo komarnici funkcionišu na principu roletni – namotavaju se na osovinu, tako da omogućavaju nesmetan prilaz prozoru ili vratima.

Plise komarnici

Predstavljaju klizne komarnike koji se lako otvaraju pomeranjem u stranu kao harmonika. U položaju zatvoreno mrežica je skupljena u sopstvenu aluminijumsku kutiju i na taj način se čuva od spoljašnjeg uticaja zimi.

Fiksni komarnici

Fiksni, kao što mu i ime kaže su nepokretni i fiksirani i to je u stvari ram na koji je postavljena gusta mreža koja štiti od ulaska nepoželjnih letećih i gmižućih posetilaca. Mogu biti pokretni kada se ram nalazi na šarkama i može se podići.

Okovi

Okov je jedan vrlo bitan detalj prozora, na koji bi potencijalan kupac trebao obratiti pažnju.

Kvalitetan i pravilno ugradjen okov za PVC prozore osigurava pre svega optimalno bravljenje prozora, zatvaranje, provetravanje i protivprovalnu sigurnost.

U našoj ponudi su okovi vodećeg evropskog proizvodjača okova G-U.

Pozovite nas